Onze expertise:
tot uw dienst

Consultancy, verbinding van organisatie, processen en ICT


De kennis en ervaring die we bij CACI verzamelen in ons dagelijks werk bij onze opdrachtgevers, stellen we u graag ter beschikking aan al onze klanten in het onderwijs. Vandaar dat de consultancytak binnen CACI een steeds belangrijkere rol vervult. Onderwijsinstellingen hebben behoefte aan maatwerkadvies op het gebied van organisatie, logistieke processen, ICT en administratie. De consultants van CACI bieden dit aan en verzorgen daarnaast trainingen en workshops waarin kennis wordt gedeeld en nieuwe mogelijkheden worden toegelicht. Ook vormen de consultants vaak een brug tussen de ontwikkelaars van OSIRIS en het functioneel beheer van de onderwijsinstelling en werken ze ter plekke mee in de organisatie.

Advies en projecten

Als onderwijsinstelling kunt u CACI inschakelen voor advies op strategisch en tactisch niveau. Ook zijn onze consultants beschikbaar om projecten te begeleiden of aan te sturen. Daarnaast worden we ingeschakeld om procedures en processen te analyseren en daarover te adviseren. Onderwijsinstellingen die voor OSIRIS hebben gekozen, maken gebruik van onze professionals om het pakket te implementeren, te beheren of verder te optimaliseren. Doordat de verschillende consultants regelmatig contact hebben met elkaar en hun ervaringen delen, heeft uw organisatie altijd toegang tot de best practises op elk gebied.

Functioneel Beheer As a Service

Steeds meer klanten kiezen ervoor om het functioneel beheer van OSIRIS ten dele of geheel uit besteden aan CACI. Om het beheer goed te regelen moet u over voldoende expertise beschikken van de verschillende OSIRIS-modules en de bijbehorende processen. Met onze consultants en de servicedesk zijn we de aangewezen partij om u te helpen de gewenste kennis en capaciteit te borgen voor het beheer van OSIRIS.

Lees meer...

Business intelligence en stuurinformatie

Onderwijsinstellingen beschikken over een schat aan data. Maar data is nog geen informatie. De BI-consultants van CACI helpen u om data te verwerken tot waardevolle informatie. We ondersteunen u onder andere bij het maken van analyses van studiesucces, aanmeldingen en inschrijvingen. Daarbij maken we gebruik van OSIRIS Analytics. Ook bieden we ondersteuning bij het maken en onderhouden van rapporten en waarde-documenten met BI-Publisher. Als u wilt, leren we u om zelf met BI-Publisher te werken.

Trainingen en workshops

Om te zorgen dat u het maximale haalt uit de mogelijkheden die OSIRIS heeft te bieden, kunt u gebruik maken van interactieve trainingen en workshops. Ook kunnen we tutorials voor u maken. Op klassikaal niveau kunt u de basis- en of experttraining volgen. Daarnaast verzorgen we op uw locatie workshops voor gebruikers, functioneel beheerders en key-users, waarbij de werkprocessen van de betreffende instelling centraal staat. Wanneer er een specifieke behoefte is aan kennis of vaardigheden in relatie tot OSIRIS, dan maken we daar graag een maatwerktraining voor.

Consultancy linkt

De consultants van CACI kunnen u adviseren en ondersteunen als het gaat om het optimaliseren van onderwijs-logistieke processen binnen de organisatie met behulp van ICT. Ze weten precies welke applicaties kunnen worden ingezet en hoe deze met elkaar kunnen worden geïntegreerd met behulp van OSIRIS Link. Hierdoor kan uw organisatie gemakkelijker inspelen op veranderingen tegen aanmerkelijk lagere kosten. Ook hier kunt u gebruik maken van de opgedane kennis en ervaring via best practises.

Klant tevredenheid

Wij gaan altijd dat extra stapje verder voor uw succes.

Team work

Samen met u werken wij de optimale oplossing uit.

Projectbeheer

Al onze implementaties zijn op tijd en binnen budget opgeleverd.

Korte lijnen

Ons professional team heeft zeer korte lijnen met onze ontwikkelaars.

Afspraak is afspraak

U staat er nooit alleen voor. Wij doen wat we beloven.

Continu verbeteringen

Wij helpen u continu om het maximale uit uw investering in OSIRIS te halen.

CACI bv

De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!