Nyenrode Business Universiteit live met OSIRIS

Eind augustus is Nyenrode met een eerste opleiding live gegaan met OSIRIS. Een mooie mijlpaal! Zeker omdat Nyenrode met een ’state of the art’-architectuur aan de slag gaat: ‘OSIRIS SaaS ontsloten via OSIRIS Link met authenticatie via Surf Conext / SAML’.

 Nyenrode is een particuliere universiteit in Nederland en verzorgt bachelor, master en post-master onderwijs gericht op de (internationale) zakenwereld. Daarnaast verzorgt Nyenrode een aantal specifieke programma’s voor professionals.

Voordat Nyenrode besloot tot de invoering van OSIRIS is, samen met de CACI consultants, vastgesteld op welke manier de standaard OSIRIS functionaliteit het meest effectief ingezet kan worden. Tijdens de implementatie is gebleken dat de standaard functionaliteit in de praktijk goed aansluit bij het gewenste gebruik. Mede dankzij de uitstekende samenwerking binnen het project, is de invoering soepel, binnen budget en tijd, gerealiseerd.

Afra Desmarets (projectleider Nyenrode): “Met deze uitrol is het fundament gelegd; OSIRIS is de nieuwe studentenadministratie van Nyenrode Business Universiteit. Wij zien de verdere uitrol met vertrouwen tegemoet en verwachten dat OSIRIS onze onderwijslogistieke processen nog efficiënter zal maken”.

Nyenrode is de eerste klant waarvoor een koppeling via OSIRIS Link in productie is genomen. En Nyenrode heeft de primeur voor de toepassing van Surf Conext (in combinatie met SAML) voor authenticatie van studenten en medewerkers. Hiermee heeft Nyenrode een moderne architectuur die volledig aansluit bij hun architectuur- en beleidsprincipes en een degelijke basis is voor de verdere invoering en integratie van OSIRIS binnen de universiteit.

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!