Hogeschool Van Hall Larenstein kiest voor OSIRIS als nieuw Student Informatie Systeem

Omdat het huidige Student Informatie Systeem (SIS) niet voldoet, besloot Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) in het najaar van 2016 een Europese aanbesteding te starten om een nieuw SIS te selecteren.

Een Europese aanbesteding op basis van Best Value Procurement (BVP). Centrale vraag daarbij was: welke SIS draagt het beste bij aan de doelstellingen van VHL: maximale continuïteit, maximale flexibiliteit, maximale controle op de bedrijfsvoering, maximale efficiëntie, maximale klanttevredenheid en tenslotte maximale bijdrage aan duurzaamheid. CACI met OSIRIS won overtuigend. Inmiddels is CACI, in de rol van Expert, gestart met de implementatie. In maart 2018 zal OSIRIS in productie worden genomen bij VHL.

Over Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein (VHL) is een University of Applied sciences. VHL leidt hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld.  Als University of Applied Sciences doet VHL kwalitatief hoogwaardig praktijkgericht onderzoek, dat zowel het onderwijs versterkt als de positie als kennisinstelling. Als kennisinstelling levert VHL praktijkgerichte oplossingen voor vraagstukken uit het (internationale) bedrijfsleven en de maatschappij. En verzorgen zij, naast reguliere hbo-opleidingen, masteropleidingen, post-hbo-opleidingen en cursussen voor zowel regionale, nationale als internationale studenten.

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!