Trainingen en workshops

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!

Om te zorgen dat u het maximale haalt uit de mogelijkheden die OSIRIS heeft te bieden, kunt u gebruik maken van interactieve trainingen en workshops. Ook kunnen we tutorials voor u maken. Op klassikaal niveau kunt u de basis- en of experttraining volgen. Daarnaast verzorgen we op uw locatie workshops voor gebruikers, functioneel beheerders en key-users, waarbij de werkprocessen van de betreffende instelling centraal staat. Wanneer er een specifieke behoefte is aan kennis of vaardigheden in relatie tot OSIRIS, dan maken we daar graag een maatwerktraining voor.


Actuele trainingen

Trainingsprogramma BI-Publisher

BI-Publisher is een rapportagetool waarmee u rapporten ontwerpt, bouwt en onderhoudt in OSIRIS. In de training BI-Publisher maakt u kennis met een aantal voorbeeldrapporten waarin veel aspecten van Publisher zijn verwerkt. Daarnaast doet u praktijkervaring op door vervolgens stapsgewijs een aantal rapporten zelf te bouwen. Wilt u ook leren hoe u met BI-Publisher diverse rapporten ontwerpt en opmaak? Meld u dan aan voor deze training!

Lees meer...

Trainingsprogramma functioneel beheer OSIRIS

Uw organisatie maakt gebruik van OSIRIS om de onderwijslogistieke processen in goede banen te leiden. Om OSIRIS optimaal te gebruiken is adequaat functioneel beheer nodig. Een goed opgeleide functioneel beheerder bewaakt de inrichting van OSIRIS en adviseert de organisatie over diverse vraagstukken en helpt veranderingen met succes door te voeren. Onderwijsthema’s als flexibilisering, internationalisering, maar ook nieuwe wet- en regelgeving, vragen om proactief functioneel beheer. Met het nieuwe trainingsprogramma van de CACI Academy voor Functioneel beheerders en key-users legt u de basis voor continuïteit en kwaliteit van uw onderwijslogistiek.

Lees meer...

Trainingsprogramma OSIRIS Zaak

Het doel van OSIRIS Zaak is het realiseren van een transparante ondersteuning van processen die niet “standaard” in OSIRIS worden ondersteund. OSIRIS Zaak stelt instellingen in staat om resultaatgerichter, efficiënter en transparanter te werken met als uitkomst een hogere studententevredenheid. In de training OSIRIS Zaak gaan we na een korte introductie van Zaakgericht werken zelf aan de slag om een zaakproces te bouwen en te testen.

Lees meer...

CACI bv

De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!